Print this page

Zumba® Fitness by Đana

zumtecaj

Za koga je namijenjeno?

Zumba® Fitness by Đana je aktivnost prikladna za baš svakog! Ne zahtjeva nikakvu prethodnu fizičku pripremljenost. Ne zahtjeva nikakav posebni talent ili iskustvo. Treninzi su kreirani tako da združe ljude u zajedničkom "znojenju"

Kako radimo?

Izbacili smo "rad" iz vježbe kombinirajući pokrete niskog i visokog inteziteta za trening u intervalnom stilu, stvarajući tako plesnu zabavu koja intezivno troši kalorije! Jednom kad vas preuzmu Latino ritmovi shvatit će te zašto plesači Zumbe nerado koriste termin "vježba" za svoja plesna druženja. Super efikasno? Naravno! Super zabavno? Možete se kladiti!

Korist

Ovo je cjelovita tjelovježba, koja kombinira sve elemente fitnesa; kardio, zatezanje mišića, ravnoteža i istezanje, potrošnja energije i kalorija. I naravno, ozbiljna doza fantastičnog osjećaja svaki put kada odlazite sa treninga. Ovo je način tjelovježbe koji je pokrenuo dance-fitness revoluciju i zauvijek promijenio način na koji vježbamo.

Zabavno je, korisno je i namijenjeno svima! Provjerite zašto se Zumbom bavi više od 15 milijuna ljudi širom svijeta u preko 200 000 klubova!