Print this page

Plesni klub Salsa SB

club salsa"Salsa nije samo ples. salsa je način života!"

Ovu rečenicu će te često čuti iz usta salserosa, plesača salse. Ako malo bolje pogledate način kako ti plesači doživljavaju život, prijateljstva, ljubav... primjetit će te da iz njih isijava pozitivna energija i radost življenja. Poslušajte jednom glazbu salse i odmah će te shvatiti da niti jedna briga ne može dugo izdržati pod naletom tog ludog ritma koji vam tjera tijelo na pokret a usta u osmjeh.

Kako izgleda ples u našem klubu. Kao prvo...ne morate znati plesati salsu. U našem klubu uvijek ima početnika koji razvijaju svoju plesnu vještinu pod budnim okom i uz kvalitetne istrukcije naših trenera. No možete očekivati i nesebičnu pomoć ostalih članova kluba, jer ništa ne veseli toliko predanog salserosa nego kada se krug poklonika ovog plesa širi. Večer uvijek počinje uplesavanjem, ponavljanjem osnovnih koraka...rekli bi sportaši...zagrijavanjem. Nakon toga se plesači dijele u dvije skupine, početnike koji uće prve korake i one malo iskusnije , koji plešu uz individualni nadzor naših trenera. 

Atmosfera je opuštena, vesela, zabavna. No osim zabave, zašto bi ste još poželjeli zaplesati Salsu?

Velika korist za zdravlje

Salsa je izvrsna kardio rekreacija koja pojačava kondiciju, fleksibilnost tijela, ispravlja držanje, poboljšava cirkulaciju, metabolizam, kordinaciju tijela. I pomaže u SKIDANJU KILA. Sad smo privukli vašu pažnju zar ne? Ako trošenje 450 kal po satu plesa nije dobar razlog da nam se pridružite onda vjerojatno imate liniju manekenke.

Psihološka i društvena korist

Možda vam nije bitno da postanete vrhunski plesač salse. Nema veze, večina salserosa su tu samo radi dobre zabave i druženja. Brzo će te primjetiti da vam se stav prema svakodnevnom životu mijenja. Salsa postaje navika koje se ne možete odreći. Salsa klub je izvrsno mjesto za upoznavanje novih osoba i širenje kruga prijatelja. Svi u dvorani već imaju jednu zajedničku temu...ples...pa nije teško započeti konverzaciju (koja vrlo brzo od razgovora između dvoje postaje grupni razgovor...salserosi su druželjubljivi ljudi). Od čavrljanja o plesu do zajedničkog izlaska na plesnu večer, roštilja u prirodi ili ekskurzije na salsa festival je mali koraka! Tko zna...ne bi bilo prvi put da nasi plesaći na kraju zaplove i u bračnu luku. Sve ovo daje plesačima salse veliki osjećaj samopouzdanja...oni gube kile...oni se druže s interesantnim ljudima...plešu s lijepim partnerima ili partnericama...impresioniraju sve goste u svatovima...imaju bogat društveni život...što može biti bolje?

Zato, vidimo se u utorak..zar ne?